انتخاب و ترجمه این خردهداستانها برعهده سارا طهرانیان و پژمان طهرانیان بوده است. همچنین نسخه صوتی این کتاب نیز با صدای مرجان سلیمانی، پژمان طهرانیان، خشایار فهیمی و زهرا قلعهنوئی موجود است.
کتاب «خرده داستانها» مجموعهای از بهترین داستانهای کوتاهِ کوتاهِ آمریکاست. جروم استرن رئیس دپارتمان نویسندگی خلاق در دانشگاه ایالتی فلوریدا بود و پایهگذار مسابقه «بهترین داستان کوتاه کوتاه آمریکا»، مسابقهای که ده سال به طور منظم آن را برگزار کرد و سپس داستانهای راه یافته به مرحله نهایی آن ده سال را در قالب کتابی به نام «خرده داستانها» منتشر کرد که کتاب حاضر انتخاب یازده داستان از آن است.
داستان کوتاه کوتاه شکل داستانی کهن و تحسین شدهای است که عمیقا در روان بشر و تاریخ جوامع بشری ریشه دارد و در حال حاضر به عنوان یک گونه هنری مستقل شکل خود را پیدا کرده است. این نوع داستان در بافت رسانههای ارتباطجمعی هم جای دارد.
این مجموعه مناسب زندگی پر مشغله امروز است و مشتمل بر داستانهایی است که میتوان در مواقع انتظار، در مترو، ایستگاه اتوبوس، آرایشگاه، مطب دکتر و… خواند و به نوعی در هرکدام از آنها بخشی از ادبیات در زندگی روزمرهمان مستتر است. در این مجموعه، خرده داستانهایی از نویسندگانی چون، مولی جایلز، روبرتا آلن، روبرتو فرناندز، رابرت شوستر، جیمز کلمن، راسل ادسون و استوارت دایبک خواهید خواند. نویسندگانی که قواعد باز در یک میدان بینهایت کوچک را یافتهاند و کماکان در حال خلق دنیاهای خیالبرانگیز و پر طنین خویشاند.
در قسمتی از خردهداستان «تعویض کانال» نوشته اتلبرت میلر میخوانیم:
« من و پدرم کوسن گذاشتهایم پشتمان. تلویزیون روشن است، اما ما بدون اینکه به هم نگاه کنیم، حرف میزنیم. این طوری بهتر است؛ اینطوری برای پدرم پیداکردن کلمههایی که مثل آگهیهای بازرگانی بین نفسهایش فاصله میاندازند، راحتتر است. یکی از آن وقتهای عجیبی ست که آپارتمان کوچک ما در محله برانکس خالی است… حالا دورهای است که پدرم شغل خوبی در یک دفتر پستی دارد و این معجزه آرامش وقتی دارد نصیبمان می شود که فیلم های قدیمی را تماشا میکنیم، فیلمهایی که هیچ ربطی به چیزی که هستیم ندارند»
کتاب «خرده داستانها» به تازگی از نشر کارگاه اتفاق با همکاری مان کتاب در ۷۲ صفحه و با قیمت ۷۵۰۰ تومان در شمارگان ۱۰۰۰ نسخه منتشر شده است.